voedings -en hormoonexpert

Ik heb me gespecialiseerd in het begeleiden van mensen naar een gezonde levensstijl, met aandacht voor de hormonale gezondheid bij vrouwen. Ik volgde een opleiding tot hormoonexpert, zodat ik vrouwen met vage klachten kan helpen. Het gaat over klachten zoals hormonale migraine, moeilijk of niet afvallen, vermoeidheid, PMS klachten, slecht slapen,  stemmingswisselingen, overgangsklachten,… Allemaal klachten die te maken hebben met je hormonen en die niet normaal hoeven te zijn. Vraag gerust een intake gesprek aan.

Naast het coachen naar een gezonde leefstijl, werk ik al enkele jaren met LPG endermologie en mag ik mezelf  een expert noemen. LPG kan ingezet worden voor het lichaam en het gelaat. We kunnen lichaamscontouren ondersteunen, de huid verstevigen, cellulitis verminderen en verminderen van centimeters op de gewenste zones. Het is een pijnloze behandeling die meestal in kuurvorm worden aangeboden. LPG endermologie is een mechanische behandeling die voor veel doeleinden kan ingezet worden. Er is ook mogelijkheid tot littekenbehandelingen of vochtophoping verminderen. Vraag gerust een proefsessie aan, zo kan ik samen met jou doelen en noden bespreken en een persoonlijk behandelingsplan opstellen. Voor het gelaat gaan fibroblasten gestimuleerd worden, waardoor je een frisse mooie teint krijgt, de huid gaat verstevigen, rimpels opvullen en zelfs een dubbele kin verkleinen.

Divine Body is een plaats waar je niet alleen werkt aan uiterlijke verschijning, maar ook aan je hele welzijn. Een holistische benadering van gezondheid en schoonheid.

Bij wie kan je hiervoor terecht?