Vicky Heylen

Livliv coach - Hormoonexpert - LPG expert
014/37.37.73

Ik ben Vicky Heylen, geboren 28 mei 1980. Ik ben afkomstig uit Geel, maar woon ondertussen al sinds 2006 in Dessel met mijn gezin. Ik heb 9 jaar een zaak gehad in Mol, Divine Nails en Body en heb afscheid genomen van Divine Nails. Ik ga mij focussen op Divine Body, waar ik jou ga helpen als Body Coach.

In 2010 stapte ik van een bijberoep nagelstyliste naar een hoofdberoep. In 2014 begon ik als Restart coach, ondertussen LivLiv coach, mensen te begeleiden naar een gezonde levensstijl en voelde al snel dat ik hier meer mee wilde doen. Ik heb me gespecialiseerd in het begeleiden van mensen naar een gezonde levensstijl, met aandacht voor de hormonale gezondheid bij vrouwen. Ik volgde een opleiding tot hormoonexpert, zodat ik vrouwen met vage klachten kan helpen. Het gaat over klachten zoals hormonale migraine, moeilijk of niet afvallen, vermoeidheid, PMS klachten, slecht slapen,  stemmingswisselingen, overgangsklachten,… Allemaal klachten die te maken hebben met je hormonen en die niet normaal hoeven te zijn. Vraag gerust een intake gesprek aan.

Naast het coachen naar een gezonde leefstijl, werk ik al enkele jaren met LPG endermologie en mag ik mezelf  een expert noemen. LPG kan ingezet worden voor het lichaam en het gelaat. We kunnen lichaamscontouren ondersteunen, de huid verstevigen, cellulitis verminderen en verminderen van centimeters op de gewenste zones. Het is een pijnloze behandeling die meestal in kuurvorm worden aangeboden. LPG endermologie is een mechanische behandeling die voor veel doeleinden kan ingezet worden. Er is ook mogelijkheid tot littekenbehandelingen of vochtophoping verminderen. Vraag gerust een proefsessie aan, zo kan ik samen met jou doelen en noden bespreken en een persoonlijk behandelingsplan opstellen. Voor het gelaat gaan fibroblasten gestimuleerd worden, waardoor je een frisse mooie teint krijgt, de huid gaat verstevigen, rimpels opvullen en zelfs een dubbele kin verkleinen.

Divine Body is een plaats waar je niet alleen werkt aan uiterlijke verschijning, maar ook aan je hele welzijn. Een holistische benadering van gezondheid en schoonheid.

Kijk zeker ook op de website www.divine.be voor meer info. Afspraken kunnen via de website geboekt worden en via telefoon. 

Wat Vicky Heylen doet bij Patri Corpus