Guido Vos

Kinesitherapeut & Acupuncturist - Lid Belgische Acupuncturisten Federatie - B.A.F. 1.15.008.1
014/37 17 22

Ik ben geboren te Mol op 19 oktober 1957 en ben een getogen Desselaar.  Mijn middelbare studies heb ik afgerond op het Klein seminarie in Hoogstraten.  Hier was ik al zeer actief als basketbalbeoefenaar en bijgevolg stond ik dan ook mee aan de wieg bij de geboorte van Spinba Dessel.

In 1980 heb ik mijn studies als kinesitherapeut met vrucht beëindigd aan het Coloma Instituut te Mechelen.  Mijn eindwerk handelde over de Totale Roterende Knieprothese.

In datzelfde jaar ben ik gehuwd met Chris en verhuisd naar Kessel waar ik van 1980 tot 1996 actief was in een eigen praktijk. Van 1985 tot 1996 heb ik deze activiteit gecombineerd met een halftijdse job als Hoofd Paramedische zorgen in het RVT Sint-Jozef te Kessel.

In juni 1985 is het gezin uitgebreid met onze dochter Gwen.

In 1986 heb ik na een driejarige opleiding mijn diploma behaald als Acupuncturist aan de European University for Traditional Chinese Medicine.

In 1996 heb ik om medische redenen (zware postoperatieve knie arthrose) mijn activiteiten als kinesitherapeut tijdelijk moeten beëindigen. Na het plaatsen van  een knieprothese in 2008 ben ik op termijn verlost geraakt van alle kwalen en ongemakken.

De liefde voor het vak is nooit ver weggeweest en bijgevolg was ik dan ook zeer dankbaar dat Erik mij de mogelijkheid bood om deel uit te maken van het Patri Corpus kiné team.

Wat Guido Vos doet bij Patri Corpus