Lennert Arnauw

Podoloog
0478/74 56 90

Ik werd geboren op 11 juni 1998 en groeide op in Grobbendonk. Mijn middelbaar bracht ik voor de eerste drie jaar door in Vorselaar. De volgende drie jaar studeerde ik architectuur in Sint-Lucas Antwerpen. Jaar na jaar kwam ik erachter dat dit beroep niet voor mij was weggelegd en realiseerde ik me dat de constructie van het menselijk lichaam mij veel meer interesseerde dan de constructie van gebouwen. Zowel op vlak van anatomie als psychologie had ik veel vragen en al snel wist ik dat ik in de paramedische sector mijn studierichting moest gaan zoeken. 

Ik ontdekte de podologie en begon mijn studies aan Arteveldehogeschool te Gent. Ik leerde op een unieke manier mensen te helpen en heb hiervoor een passie ontwikkeld. Na het behalen van mijn diploma ging ik aan de slag als zelfstandig podoloog in (para)medisch centrum Patri Corpus.

Ik kom graag met een grote verscheidenheid aan mensen in contact, ben empathisch en avontuurlijk ingesteld. Ik blijf mezelf constant bijscholen om aan mijn cliënten de best mogelijke zorg te verlenen. Mensen begeleiden in hun herstelproces en mee van hun klachten helpen verlossen, geeft me een ongelooflijke boost.

Buiten mijn job als podoloog ben ik nog actief lid, lesgever en artiest bij Circusatelier Locorotondo te Herentals. Ik geef les aan kinderen, jongeren en volwassenen voornamelijk in luchtacrobatie en haal hier ontzettend veel voldoening uit. Mijn passie voor circus ontdekte ik al in 2013. 

Wat Lennert Arnauw doet bij Patri Corpus