Jasmien Truyers

Kinesitherapeute / Psychomotoriek
014/37 17 22

Ik ben geboren te Mol op 10 november 1997 en woon nu in Olmen. Mijn middelbare studies heb ik afgerond in het Sint-Jan Berchmanscollege Mol in de richting humane wetenschappen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten en avontuur op te zoeken. Verder hou ik me graag bezig met creatieve projectjes. 

Door mijn interesse in het menselijke lichaam en liefde voor sport en bewegen was de keuze voor kinesitherapie snel gemaakt. Ik studeerde in juli 2020 af aan de KU Leuven als kinesitherapeut met specialisatie pediatrie. Als chiroleidster en jeugdanimator voelde ik al dat ik graag met kinderen werk en dit werd ook bevestigd tijdens mijn stages. Mijn masterproef was hierop een mooie aanvulling: ‘Selectieve dorsale rhizotomie bij kinderen met cerebrale parese: predictoren van een goede outcome’.

Ik vind het een eer om zowel kinderen als volwassenen verder te helpen in hun eigen specifieke biopsychosociale context. Verder ben ik een gedreven therapeut die graag bijleert en zichzelf in de toekomst zal bijscholen.

Wat Jasmien Truyers doet bij Patri Corpus