Anastasia Krassyuk

Schoonheidspecialiste / Huidverbetering / Esthetische behandelingen
0486/29 27 72

Sinds mijn tienerjaren heb ik zelf altijd al een probleemhuid gehad. Antibiotica, Roaccutan, crèmes en zalfjes, vanalles had ik geprobeerd, maar niets leek te helpen. De vele bezoeken aan verschillende dermatologen en schoonheidsspecialisten zorgden voor een tijdelijke verbetering, maar na een tijd kwam alles gewoon terug.  

Dus heb ik in 2014 beslist om zelf het heft in de handen te nemen en ben ik beginnen studeren. Na mijn studie als schoonheidsspecialiste ben ik mij verder gaan verdiepen en heb ik huidtherapie gestudeerd. Verschillende seminars, opleidingen en studies hebben ervoor gezorgd, dat ik de huid heel goed begrijp en de oorzaak van een bepaald probleem kan zien. Momenteel ben ik verder aan het studeren als gezondheidstherapeut, wat mij nog meer inzichten in de huidproblemen geeft. 

Huidtherapie is een begrip dat veel omvat. Hetgeen wat er op de oppervlakte van de huid zichtbaar is, heeft een veel diepere oorzaak. Naar deze oorzaak ga ik op zoek. Samen met u neem ik uw dagelijkse huidverzorging onder de loep. U krijgt een gedetailleerde huidanalyse, voedingsadvies en verzorgingsadvies. Ik stel u een behandeling op maat voor. Ik ga voor een grondige aanpak. Mijn missie is u voorgoed te verlossen van uw huidprobleem. 

U kan bij mij terecht voor problemen met acne, pigmentatie, rimpels, veroudering van de huid. Maar ook als u een droge huid, couperose of rosacea hebt. Tijdens de consultatie loop ik samen met u door wat uw noden zijn en welke verzorging er voor u geschikt is.  

Tijdens de behandeling ondersteun ik u huid en geef ik ze alles wat ze nodig heeft, om te herstellen.  

Wat Anastasia Krassyuk doet bij Patri Corpus