Logopedie

Als logopediste hou ik mij bezig met het onderzoeken en behandelen van communicatiestoornissen op het gebied van spraak en taal, zowel gesproken als geschreven taal. Het onderzoek en de behandeling vinden plaats bij zowel volwassenen als kinderen. Een goede mondelinge en geschreven communicatieve vaardigheid en een normale taalontwikkeling zijn belangrijk voor een goede communicatie.
Daarnaast is taal belangrijk om het lezen, schrijven en rekenen adequaat te kunnen ontwikkelen.

Verder specialiseerde ik mij in het behandelen van kinderen en volwassen met myofunctionele problemen. Hierbij behandel ik kinderen met afwijkende mondgewoontes. Daarnaast wordt er gekeken naar het slikpatroon. Indien deze afwijkend is wordt deze ook behandeld tijdens de therapie.

Naast de behandeling geef ik ook advies en informatie aan de naaste omgeving zodat ook zij goed begeleid worden.

Prijzen

Als geconventioneerde logopediste hanteer ik de volgens het RIZIV (Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering) vastgestelde tarieven. Verder uitleg wordt gegeven in het eerste aanmeldingsgesprek.

Een afspraak maken

Ik ben beschikbaar op volgende tijdstippen:

Maandag tot en met vrijdag van 09.00u tot 19.30u

Om een afspraak te maken kan je mij steeds bellen via het nummer 0479/09 34 93 of mailen naar logopedie.patricorpus@outlook.be

Bij wie kan je hiervoor terecht?